Kíváncsi vagyok ám, hogy olvassa e valaki a hülyeségeimet, úgyhogy kattintsatok az olvastamra vagy a megérte bejegyeznire, légyszíves! Köszi!

péntek, április 09, 2010

OFKD, Spanyol, Öregdiák, Horgászat

A hét elején volt ugye az OFKD (Országos Környezettudományi Diákkonferencia) Sopronban. A lányaimra olyan büszke voltam! :) Nagyon jó előadást tartottak és ugyan nem kaptak semmilyen díjat, azért is mert K zsebelt be majdnem mindent (kétséges, hogy pusztán munkáinak szakmai értéke miatt), de nagyon sok munkám volt abban, hogy ennyi mindent megértettek és megtanultak és megérte... :)
Spanyol mostantól egyedül, így mindenki megnyugodhat... Na ezzel kapcsolatban vannak még gondolataim, de most ezeket megtartom magamnak ;) Bár semmi különös...
Ma öregdiák tali a gimimben :) De jó lesz látni őket. :)
Holnap meg megtanulok horgászni, legalábbis remélem. :) Randi féle megint, de ha nem lesz az igazi, akkor legalább majd remélem továbbadhatom a tudásom Anyának és végre használhatja majd a felszerelését. Már elég régóta pihen a szekrényben. De talán..., mert normálisabbnak tűnik mint az előző jelölt, mert hát már rájöttem, hogy nem teljesen volt 100as... Sértődős is... Na ezt ne!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése